2009-05-11


Pastebėjau,kad viskas keičiasi kas sekundė. Šį kartą kalbu ne tik apie aplinkinius,bet ir pačią save [juk sunkiausia pastebėti save:)] Pastebėjau,kad Tavo nuotaika keičiasi greičiau,nei tiksi laikrodžio rodyklės. Nesakau,kad blogai,tik truputi keblu susigaudyti ką daryti. Bet kokiu atveju stengsiuosi suprasti:)

Kalbant apie mane. Tiesiog trūksta žodžių... Kas akimirka vis kitokia: vieną akimirka kupina džiaugsmo,noro bendrauti ir švelnumo; kitą pilna pykčio,neapykantos,paniekos,žeminimo; trečią tiesiog kalbu kas papuola ant liežuvio galo. Manau,tai nėra gerai iš mano pusės. Ej,gi sakiau būsiu gera mergaitė,o dabar tikrai virstu žvėrimi :D Greitai kabės gatvėse iškabos su užrašu:"Saugokitės,Vika laisvėje!!!":D. Jooo...linksma. Pasistengsiu pabūti tuo minkštučiu šiltučiu meškučiu :) Na negi bloga meškučio profesija? Netgi būsiu labai populiari,visgi toji ekonominė krizė baigia palaužti žmones ir jiems reikia švelnumo bei tvirtų pečių:D Kaip gerai,kad tokius turiu.:)

Vis dar jaučiuosi be galo laiminga,nežiūrint į tai,kad reikia atlikti daug darbų. Ir ką? Sėdžiu apsirengusi tuosius marškinėlius išsišiepusi iki ausų ir net negalvoju,kad reikia mokytis >:) OMG,kam tie mokslai tokiomis gražiomis dienomis? Vat kažkada vienas žmogus man pasakė: "Ta mokykla,ta kašė... Jauti,tu praleidi savo gražiausią laiką kažkur.". Ir kažkaip apie tai pagalvojau. Na,be kašės gyvent negaliu,visgi žiauriai ją myliu.:) Šūlė. Dah...Jei ne ji,neturėčiau tokių nepakartojamų draugių.:P Bet vistiek nesupykčiau,jei galėčiau nors keletą dienelių paatostogaut :P

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą