2013-03-03

Suprantu, kodėl nekenčiu vyrų...

Negali būti nieko blogiau, nei artimiausių žmonių išdavystė bei žmonių, kuriais labiausiai pasitikėjai. Tie žmonės, kuriais naiviai patikėjai, tikėdamasi saugaus prieglobsčio, spengiančios tylos ir palaikymo. Deja.... Visi žmonės, įskaitant ir mane, yra netikri. Tokie pat netikri, kaip ir modifikuotos daržovės "Maximos" lentynose. Tačiau kodėl?? Nes mažai kam berūpi tikrovė. Lengviau gyventi iliuzijų pasaulyje. Lengviau teisti, nei atleisti. Lengviau netgi žiūrėti savo baimei į akis, kuomet esi smarkiai apsvaigęs nuo stipriai kartaus vandenėlio. O jis toks tyras, toks švarus! Gražu stebėti jo tyrumą, kurį tik pabrėžia permatomas stiklinis butelis. Kartais, kai būna itin sunku, tas švariai tyras skystimėlis labai padeda pamiršti visas slegiančias problemas, kurios velniškai drasko širdį. Netikri draugai. Tėvas, kuris niekuomet nesugebėjo mylėti savo vaiko. Tėvas, kuris įgauna drąsos tik paragavęs to skysčio, panašaus į burtininko vandenėlį. Manyčiau, degtinę reikėtų naudoti norint išgauti tiesą iš žmonių. Niekuomet nemačiau, kad CSI tyrėjai naudotų tai kaip priemonę grynai tiesai išgauti. Juk degtinė tokia tyra... tokia pati, kaip ir girtuoklio sakoma tiesa.

Kažkodėl čia rašau tik tada, kai man būna labai bloga. Koks nors prašalaitis skaitytojas galėtų įtarti, jog gyvenu tik problematiškame gyvenime ir nematau gyvenimo spalvų, bet tai būtų netiesa. Paprasčiausiai, kai būna gera, nėra laiko kada rašyti apie tai. Juk stengiamasi visą, kas gera, išnaudoti maksimaliai, nes grožio šiame pasaulyje liko vienetai. Matau vaiką, o šalia jo - savo vaikystės siaubą. Matau ramų ir patikimą draugą, o šalia jo - išdavystės šešėlį. Matau santykius, o už jų - baisias įsipareigojimo pinkles vien dėl to, kad kažkas neturi autoriteto. Visuomet lengviau viską daryti svetimomis rankomis. Visuomet lengviau naudotis kitų garbe, pasiekimais, pažintimis. Todėl ir mus supa tik naudos ieškantys individai. Tie, kurie trokšta svetimos energijos. Daugiau taip negaliu.

Prieinu prie tokios išvados, kad  lengviau kaltinti, nei išsiaiškinti. O kai kaltintojas įsitikina, jog jis buvo neteisus, bet kokiais būdais stengiasi padaryti taip, jog būtų jo tiesa. Nesvarbu, ar ji kertasi su realybe.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą