2010-08-18


Kažkada buvai geriausia..Aš tikėjau tavimi,na ir sumauta naivuolė! Išdavei,pamiršai viską,ką nuveikėme kartu ir tiesiog ištrynei mane iš savo gyvenimo. Taip,man skauda. Taip šlykščiai drasko tą raumenį už krūtinkaulių,atrodo,lyg ten tigrai būtų surengę akistatą su vilkais. Skauda,bet ne todėl,kad pasirinkai kitas,o nes per daug savęs atidaviau Tau. Ir tik norėdama būti geresne,padaryti Tave laimingą. Ech...nebetikiu draugyste. Net jei labai mažais žingsneliais stengiesi sugrįžti į mano gyvenimą. Netikiu! Ir atleisk man už tai,nežinau,ką darau. Arba pasąmonės tylūs kuždesiai,deginantys mano kiekvieną logikos užuomazgą,neklysta dėl Tavęs. Viskas,kuo tikėjau,teįgauna didžiulio melo vaizdą. Todėl miriau. Ne vakar,rytoj. Nes neturiu dėl ko gyventi. Nes sunaikinai dalį manęs,kuri priklausė Tau. Nes manęs nėra. Nes kažkada Tu buvai geriausia.

2010-08-16


"Tokia jau moterų prigimtis, - tarė Don Kichotas: - atstumti tuos, kurie jas myli, ir mylėti tuos, kurie jų nekenčia".

2010-08-10

I'm back :)

Ech...vasaros teliko kelios mielos savaitėlės ir tai prisiskverbusios intrigų bei baimės kvapo. Tiegiog,reikia pasitelkti tokį gerą dalyką melą,kad galėčiau dar laisvai pabūti savimi. O toliau...nerimas dėl būsimos klasės ir ypatingai klasiokės,intrigos treniruotėse ir visa kita. Na taip,šiandien melavau,nes nujaučiau,jog ne vieta man ten,su tomis kenkėjomis. Žinau,teks perlipti per save,pažvelgti baimei į akis ir stoti į karą,kuriame niekam nerūpi mano jausmai. Ir jokio palaikymo,jokio supratimo. Nes esu tik šio pasaulio šiukšlė,tik todėl,kad nesutinku būti tokia,kaip jos.

Teko dalyvauti kare. Super! Tiesiog niekad nemaniau,kad taip staigiai galėčiau susivokti,ką reikia padaryti kilus pavojui. Ir,pasirodo,mano organizmas gali tai. O buvo ganėtinai įdomu,nes,manau,kitokiokaro neteks man matyti. Eina sau,net negaliu visko įvardinti žodžiais,per daug įspudžių.

O šiaip jūros šventė buvo nuostabi. Noriu darkart pamatyti pakrantės vaiduoklį,lipantį iš vandens,gyvą jūrą žmonių,daug linksmybių ir,svarbiausia,laimingus senelius. Nemaniau,kad kada nors jie taip nuoširdžiai linksminsis jaunimo tarpe,tačiau mums pavyko. Gyvo garso Rebelheart koncertas sėdint restorane ir gurgšnojant vyną bei užvertus galvas į dangų žiūrėti fejerverkus... Romantiška,super,nuostabu,nostalgiška,įdomu bei skanu. Trumpiau negalėčiau apibūdinti,jei ir tų žodžių pakako. Aš įsimylėjau. Įsimylėjau iš naujo,ir esu nelemta įsimylėjelė su žydrais marškinėliais. Tik ar lemta mums būti kartu??

Visada žinojau,kad esu negraži ir visokia kitokia negerybė. Tik darkart tuo įsitikinau. Naivuolė :D