2009-09-25

Niekšė iš didžiosios N


Labai kvailas savijauta. Tiesiog niekšiška. Pasidariau bjauri ir tikriausiai žinau to priežastį,bet jos neminėsiu. 4 naktis be miego ir durna savijauta neleidžia būti savimi. Tiksliau įsijausti į tą visiems įprastą rolę,kuri visiems tinka. Tik tiek,kad nemiegojus atrodau kaip gyvas zombis,su nesveika koja ir kvaila galva.

Susitikau su tėvu ir kaip visada buvau išpeikta. Na nieko,jau įpratau būti negerai rengiama ar su per ilgais nagais. Bloga žaidėja. Nors prisiminus,kad per jį vos manęs ir mamos nenudėjo "berniukai",pasidaro šiek tiek baisoka. Gerai,kad buvau protingas vaikas ir nieko nepamenu kas buvo,bet galiu garantuoti-tiek,kiek matė mano akys,bei vienas žmogus nėra matęs. Nesakau,akd aš kieta ar šiaip,nes to niekam nelinkėčiau.

Niekšė iš didžiosios N. OMG,what's wrong with me? Nevaldoma žvaigždė,kuriai niekas nerūpi. Na rūpi,tik per tas problemas viską užglaistau. Daugybė rupesčių užgriuvo pliušinio meškučio pečius,nors apie tai niekas nežino. Ir gerai. Tokios bjaurybės dar reikia paieškoti. Ir nieko negaliu pakeisti.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą