2009-05-28

Christina Aguilera-beutiful


Vėl tas pats. Vis tęsiasi ir nesustoja. Lyg banguojanti jūra. viena akimirka viskas gerai,kitą-jau karas. Nesuprantu kas dedasi,ir,kaip matau,ne viena nieko nepagaunu. Negali būti,kad man vienai rodosi. Jooo...Bet tylim. Kol kas. Tebūnie nors truputis ramybės įsivyrauja bent mūsų tarpe. Nors,žinoma,daug geriau būtų jei viskas būtų tvarkoje ir...ai,tyliu:)

Mano kambarį užliejo muzikos garsai ir nuostabios dainos žodžiai. Tie žodžiai tokie...kerintys. Jos balsas... Visa tai keri. Ji taip nuoširdžiai dainuoja tą dainą,priverčia patikėti. Nuoširdumas. Ech,nuoširdumas... Koks geras jausmas,kai žmogus nuoširdžiai šneka,ypač gražius dalykus. Na gerai,sutinku,nebūna vien tik gražaus. Vis kažkas įpila deguto į medaus statinę. Tad gerai ir kai išsako tai,kas nepatinka. Bet nuoširdžiai.:) Dainuoju tą dainą,tiksliau kelis žodžius iš jos, ir tikiu ta daina. Nežinau kodėl...


Jei nieko prieš,vėl kalbėsiu apie krepšinį.:) Tai vat,išvarau į Jurmalą kovoti dėl Panevėžiuko vardo. Viskas kaip ir gerai,tik kad nevažiuoja centriukai. Joo... Super. Visa atsakomybė kris ant mano kreivų pečių:D Dar,visgi artėja OV09. Ir...Dalyvausiu!!! :D Noriu nebesveikai,tikiuosi viskas vyks be nesklandumų. Labai labai be proto noriu žaist.:) Net nesvarbu,kad susivarysiu. Taip karštai ir aklai noriu,kad taip nieko dar nesu norėjusi.

Cauze I'm so beutiful,no matter what they say. Words can't bring me down...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą