2009-04-18


"Vovera?!" Tu gal juokauji? Ne nu,nuo kada aš tokia? Sunervino tas kvailys kūgelis. Visą kelią išsidirbinėjo iš visų. Ot asilas >:) Neatleisiu,jis dar pasigailės... Šiaip jei kalbant apie kelionę tai patiko,neskaitant to,kad labai pervargau.

Pradėsiu nuo įsėdino į autiką. Žinoma,mūsų mielieji berniukai,pamatę kaip bėga viena iš mūsų,pradėjo labai gražiai rėkti: "Žek,kiaulė bėga! Tikriausiai miškan". Kaip gerai,kad ji to negirdėjo. Aute vyko lyčių kovos :D t.y. berniukai varė ant mergaičių ir atvirkščiai. Na bet kadangi manęs tai nei kiek nejaudino,tai to labai nesureikšminau.:) Atvažiavus teko paskubėti,nes ta metalinė didžiulė skarbonkė lėtai judėjo. Tai ką,net nepajutau kai bėgiojau salėje.:) Apie varžybas nepasakosiu,nes...Na nepasakosiu ir tiek. Po varžybų turėjom laisvo laiko. Pavaikšiojom po tą žymųjį Akropolį,surijom po ledų porciją ir grįžom į busiką. Nuvažiavom į kitą vietą,kur žaidė berniukai. Nežinau ar daug,ar mažai,bet ten plavinėti turėjom apie 3 valandas.

Nuėjome į nepakartojamą vietą-ant bažnyčios stogo. Ten buvo dieviška. Pasijaučiau lyg paukštis,nutupęs ant bažnyčios stogo. O išties norėčiau skraidyti. Nuskrisčiau ten,kur dar niekad nebuvau... išku,nebūčiau aš,jei neprisidirbčiau:D Tik,deja,to nuotykio nepasakosiu,noriu kuo greičiau tai pamiršti.

Išlipus Panevėžyje visiškai sušalau. Bliam,kaip šalta!:D Teko begte parbėgti namo. Valgyt norėjau kaip vilkas. Dabar jau soti sėdžiu šiltuose namuose ir džiaugiuosi,kad neteks grįžti į kiemą:)


Ar žinai kodėl išties taip sureagavau į tą nesąmonę? Nes jau įgryso kai šiurkščiai elgiesi su manimi. Vadovaujuosi paprastu pasakymu "Elkis su kitais taip,kaip norėtum,kad kiti elgtųsi su tavimi" ir ką gaunu atlygiu? Mėlynę ant alkūnės? Žiauriai miela... Išvis,kas Tau pasidarė? Jei nori nebebendraut-tai rėžk tiesiai į akis! Drąsos juk turi daugiau už mane. Žinoma,dėkoju,kad šiandien palinkėjai sėkmės varžybose,bet tuo viskas nebaigta. Na nepyk...Tikrai nenoriu tavęs prarasti.

Kartais pasižiūriu į tuos laimingus porų veidus ir pati užsimanau vaikino:) Na gerai jau,berniūūko :P Kažkaip trūksta man to švelnumo,vyriško griežtumo ir meilės. Am...ar aš pasakiau meilės? :D Kažkas keisto. Ej,juk tai tik kažkoks jausmas!:D Ne nu,reiks mažiau vartot šokolado.:)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą