2011-01-24


Įjungtas vasaros laukimo režimas. Gosh,greičiau ji ateitų... Jau labai pasiilgau to jausmo,kai nusvyla oda nuo saulės ir pirmojo bėgimo į vandenį. Pasiilgau tų vakarinių pasivažinėjimu iki G,daug daug maudynių ir dar daugiau laisvo laiko bei karštų dienų. Laukiu,kada galėsiu vėl padirbėti šeimos labui,o ne dėl to,kad pati sau ką nusipirkčiau. Noriu vakare pažaisti streetball'ą su gera kompanija arba po orange virus'o šokti į vandenį su prakaitu bei garbe ir kova permirkusiais drabužiais. Esu dėkinga Jam (Žal žaidėjas) už tai,kad nepatingėjo ir,dar kai buvome pora,atėjo palaikyti,kai man to labai reikėjo. Žiauru tik tai,jog negaliu nors savaitei neminėti Jo,dėl to tikrai labai savęs nekenčiu.

Be vasaros,laukiu Joninių,ledų ir jūros švenčių,savo gimtadienio,teisių ir t.t. Labai norėčiau nusitempti keletą žmonių į tikras Jonines,prie kokių esu pratusi,nes ten-nuostabu. Ta šventė mane lyg ir skatina pereiti į pagonybę savo tikrumu ir meile gamtai. Ech... Telieka tyliai laukti,suglaudus ausis.

Gyvenimas mažytis,tad nėr dėl ko varžytis! Telieka tik laižytis,laižytis ir laižytis... :DDDDD

2011-01-21

Hmmm...greitai prabėgo ta savaitė papildomų atostogų. Keista,kaip nepasiilgau mokyklos. Tikriausiai tai-pirmas kartas per pastaruosius metus. Džiugu,nes ir vėl laukia daug daug atsiskaitymų,kuriuos dievinu. Damn,pačiu laiku pasėdėjau prie atviro lango,kaip visada tą savaitę,kai manęs nebūna,kolektyvas rašo mažiausiai 3 atsiskaitymus. Ech...

Širdelę varsto dilemos. Kodėl? Nes nežinau,kas man yra. Pagaliau atsirado tas,kuris myli,bet negaliu negalvojusi apie tą kitą,kurio čia negaliu minėti (Žal krepšininkas). Žinau,jis kiaulė,išnaudotojas,bjaurybė ir visoks kitoks,bet,kai tik pamatau jį su ta ****e,man užverda kraujas. Visiškai nebepaisau savęs,visiškai. Net nežinau,ką jame radau. Nieks to nežino! Gosh,ką aš čia kalbu... Niekam tai neįdomu!

Žodžiu,man reikia pagalbos. To draugiško peties ir psichologiškai tvirtų patarimų. O gal tiesiog palaikymo? Jau nieko nebežinau...